En SFO under Uldum Skole

Uldum Skolefritidsordning (SFO) har til huse i skolens nordlige fløj og er et tilbud til alle børn fra 0.-4. klasse, som har brug for et sted at være, inden skoleundervisningen starter og efter skoletid.
SFO’en kan også benyttes af de børn, der starter i førskole i foråret.
Der er pt. 76 børn i SFO’en, og vi er 6 fastansatte medarbejdere: 4 pædagoger, 1 pædagogisk assistent og en pædagogmedhjælper.

Vi er en idræts-SFO. Det betyder, at vi arbejder meget med at give børnene lyst til at være aktive og bevæge sig.

Alle børnene får færdselstræning, så de lærer at begå sig sikkert i trafikken. De kan desuden vælge mellem mange andre kreative og praktiske aktiviteter og har mulighed for at lære førstehjælp.
Børnene i vores børneråd er med til at bestemme, hvad der skal ske i SFO’en.
Vi inddrager også børnene ved at holde møder for alle børnene, hvor vi giver information og tager emner op fra SFO’ens hverdag.

Hvert år tager vi på en tredages koloni i starten af børnenes skoleferie, og vi har andre traditioner, som børnene kan se frem til, som fx julefrokost og fejring af Halloween.

ÅBNINGSTID:

Mandag - torsdag: kl. 6.00-8.00 og  14.00 - 17.00.

Fredag: kl. 6.00-8.00 og 14.00-16.00.